Åter!

Borta bra…
…men hemma bäst!

Jo jag är åter hemma igen, men gårdagen orkade jag ingenting. Kände mig helt slut och förbi efter dagarna i Stockholm med allt kul jag gjort, den som vanligt jättetrevliga danskryssen och en rätt jobbig bussfärd med Silverlinjen hem. Värmesystemet hade pajat och det var knappt tio grader hela vägen hem!

Jag var på väg att skriva några rader i går, men ville först plocka in alla foton i datorn för att kunna lägga in en bild här, men då fastnade jag i det och därför blir det bara dessa rader nu.

Ska strax in till Landstingshuset för att gå en utbildning i EpiServer för den externa sida på jobbet. Jag hoppas att ryggen orkar med, den har redan fått så mycket stryk denna vecka…

Anmaja

5 comments
  1. Hur roligt och bra man än har haft det på en resa så är det allra bäst att komma hem igen.

  2. Du verkar ha haft en rolig båttur. Men som alltid är det rätt skönt att komma hem igen.

  3. Visst är väl det skönaste med resor när man kommer hem igen. Hemskt det där med pajat värmesystem på bussen. Att frysa är ju inte roligt alls.

  4. Gujan, Bella, Dorinda – Tack för kommentarer och visst är det skönt att vara hemma igen!
    Anmaja

  5. Nja kallt..???!!! Om man envisas med att sitta där det var som kallast… fanns de som gjorde det,ja då var det svalt. Ingen nämd och ingen glömd…hmmmar. Det fanns ju nu de som hade både vinterjacka på sig med luva och lite annat diverse i klädväg…..Men vaddå, det var ju inga minusgrader. Tänk på hon som körde ..stackarn. Hon kunde ju inte gå omkring eller flytta på sig…
    Det bästa med att resa bort, är när man kommer igen….så det så ….kram och hej då fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.