Packad


Rosorna blommar!

Jaha nu är jag så gott som packad och klar. Jag har lagt fram allt jag ska ha med, men inte plockat ner i väskorna än. Nu väntar jag på att min extra-kattmatte ska komma och hämta Lussekatt. Han har också packat sitt, sandlåda, mat, leksaker, godis och vitaminer. Jag följer med bort, det är bara ett par kvarter här ifrån – så promenerar jag hem och sticker in på Södercentrum och köper lite olika nötter som bussresegodis i morgon. Vanligt godis och choklad har jag inte ätit sen den 17 januari och sötsuget är helt borta. Tänka sig va! *L* Och åtta kilo ner!

Det är alltid svårt att åka bort denna tid, mellan vinter och vår, men jag har bestämt att jag åker i vinterjackan och har ”mellanjackan”, en parkas som jag köpte i Skåne då jag var där senast, med i väskan. Skor är samma problem men det blir röda kängorna och röda… tja vad kallar man dem? Gympadojor? Och två par dansskor så att jag har att byta mellan. Det blir nog bra. Och sen ska jag ha vanligt ombyte till vardags, något som passar på både teater och SK-träffen. Ja och sen till helgen då även sånt som är bekvämt att dansa i.

Idag har jag varit med Annes familj i deras torp och vi fikade i solen, men när molnen svepte förbi, lätta, vita så var det inte alls skönt. Vi giock en promenad bortåt skogen och tillbaka och åkte hem efter drygt en timme. Det var skönt och roligt att göra en liten utflykt bara.

Anmaja

2 comments
  1. Tittar bara in för att önska dig en underbar resa. Vi hörs väl då och då? Kram!

  2. TACK Dorinda – självklart hörs vi via SMS!
    Hadebra!
    Kram – Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.