Bloggpaus


Lussekatt har det bra

Kära vänner, nu gör jag en paus från mitt hem, men jag hoppas kunna skriva nåt ord här under kommande vecka. Om inte så dyker jag upp igen tisdag den 22 april då jag är hemma igen. Ha det gott så länge och glöm inte bort mig – jag ska minnas er! *L*

De som känner mig och har mitt mobilnummer kan nå mig där.

Anmaja

Pssst… Fy KATTEN vad jobbigt att inte sova med Lussekatt i natt, han är redan från ikväll på ”kattpensionatet”!

7 comments
 1. Hoppas din vecka blir bra! Välkommen åter!
  Kram Gunilla

 2. Semester? Vad härligt! Njut och ha det så trevligt!

 3. Allt väl här på pensionatet, men jag har lite problem med att hålla reda på alla som bor där. Igår tog extramatte på sig ngt som såg ut som ”råttor” på fötterna och jag visste inte om jag skulle leka med dem eller fly. Vi syns snart./Lusse

 4. TACK för era kommentarer! Särskilt den från Lusssekatt imponerar och gör stort intryck på mig! Puss på Dej! 🙂 😉 Var försiktig med de stora råttliknande sakerna!!
  Anmaja

 5. Hej och välkommen hem Anmaja
  Måste säga att Lussebullen tar sig i sin intelligens. Att han kan blogga….är imponerad. Visserligen har jag förstått att han speciell men så till den milda grad!!!! Undrar vem som är mest slut …han eller du? Men roligt har ni ju haft båda två, var och en på sitt sätt. Du vet ju att det är bättre att ha ont och roligt än sitta hemma och ha och och tråkigt, bra devis tycker jag. Nu är det jobba som gäller idag. Så snart till cykeln jag ska gå …kram och hej då fr emM

 6. Tack emM – Du har ff inte sagt vad emM betyder? Men jag har å andra sidan inte sagt hur jag gör smilysar här…! 😉 🙂
  Lussebullen har alltid varit intelligent, så det så, kanske det har bättrat sig något, men det är nästintill omöjligt då han har högsta IQ som han bara kan ha!
  SKÖNT att vara hemma igen, och jag ska INTE klaga på värk och trötthet, bara meddela att den finns där. *hum* Och det med besked!
  Anmaja

 7. Men Anna då …vilket språk (fattar nog vad du menar…hmmm). Lätt som en plätt ju….
  Du får väl klura lite själv. Du kan ju höra med den intelligenta Lussebullen till katt som du har….hihihi.
  Snart så, dags att gå….kram och hej då fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.