Bingolotto

NOJE-16s36-bingoberra_fri-8_368

I min lugna och lätt trista påsk – precis vad jag behövde – då tittade jag på ett lååångt Bingolotto. Jag har inte sett det sen han i Doobidoo hade det, Lasse Kronér. Och då såg jag kanske en gång med honom också och det räcker liksom. Ja alltså att se Bingolotto, inte Lasse Kronér, honom ser jag både gärna och länge. *L* En skön snubbe.

Jag kom på rätt sent på eftermiddagen att jag skulle ägna denna påskkväll åt detta program och gick in på deras sida för att kolla om det gick att skriva ut en egen bingobricka och det gick. Jag hade nog hört det nån stans, annars tror jag inte jag kommit på det själv. Det var som vanligt mycket att ”göra”under tiden, det gick knappast att ligga på sofflocket under hela programmet, ingen risk för att somna mitt i inte.

Jag vann inget, men det hade verkligen suttit bra med en av de stora dyra bilarna, en långresa eller varför inte en större summa pengar? När jag satt där och spelade och tittade på underhållning och prat så funderade jag på var alla pengar kommer ifrån? Det är ju massor av slantar som spottas ut på alla vinster! är det verkligen så många som köper Bingolotter nu för tiden? Och som sen sitter lördag efter lördag och tittar på ”eländet”höll jag på att skriva… Ja det gjorde jag också, men vad ska jag annars kalla spektaklet?

När doteran var tonåring, i Bingolottos barndom och hon var aktiv och spelade bowling köpte jag lotter av henne, men jag kollade dem sen själv borta i Cigarrelvan om jag inte någon enstaka gång såg programmet. Sen kom ju Internet och visst är det smidigt att kunna kolla vinsten via datorn. Jag gjorde det för säkerhets skull efter påsk, jag kunde ju ha missat någon liten nuffra – men det hade jag inte…

Anmaja

3 comments
  1. Hej, en fin söndag har det varit här med sol och värme. Önskar Dig en trevlig ny vecka 🙂

  2. Jag spelade EN gång för många år sen och hade nästan svårt att hänga med innan jag fattade att B I N G O var spalterna =).

  3. wenona och Bella – Tack för kommentarer, här har varit fint också och Bingolotto kan man vara förutan… ;-).
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.