Change

Det blev ett par trevliga timmar med ”Måntjejerna”i går. Vi träffades en timme innan och fikade och skrapade sju TRISS-lotter som jag köpt eftersom jag höll i kvällen. Vi samlar in pengar gången innan och sparar vinstpengarna, men igår blev det ingen vinst.

Kvart över sju gick vi in i butiken och fick lite information om deras sortiment. De hade dukat upp lite plock att äta och vin o vatten att dricka. Sen var det bara att hugga in och biträdena var förstås mycket tjänstvilliga. Eftersom jag ordnade med träffen så fick jag en behå som gåva och de valde den dyraste av de jag valt. Den kostade 400 spänn så jag tycker jag gjorde en bra affär. För övrigt fick vi 15 % på allt som handlades.

Det roliga var att alla fick dra åt måttet runt om och gå ner i storlek där, men fick öka upp i själva kupan! *L*

Anmaja

2 comments
  1. Du blandar kanske ihop mig med någon annan för jag har varit lärare, inte barnsköterska. Va bra att du fick en lyxbehå.

  2. Ja jag läste fel, Bella och Berit börjar ju på samma bokstäver… 😉 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.