Röd gardin och lera

Har varit på KID hemtextil och köpt en röd sån här för 129 kr idag. Fanns tyvärr ingen bild på den röda, men den är nästan lite ”bordellaktig”(!) Vad nu det är – och jättevacker! Jag har länge tänkt att köpa en rullgardin eller liknande till sovrummet för här blir så varmt när solen ligger på mitt på dagen. Inte för att dra ner om natten, för jag tycker om att se stjärnorna och månen om jag vaknar och det gör jag ofta. Jag har satt upp gardinen provisoriskt (läs permanent) med en bit elsladd som ja klippte av och knöt genom gardinstångsfästena på väggen och öglorna i gardinen. Man får inte var dum… *L*

Jag har också varit i verkstaden och fixat en del och satt en skröj. Ska dit i morgon och se om det blev bra, ja en skröj brukar ju bli bra om inget spricker. Värre är det med en glasyrbränning, då kan allt hända och inget blir som jag tänkt. *L* På fredag hoppas vi att vi får vår nya sändning från Lars Tärn i Tomelilla. Han mejlade nyss att pallen gått iväg och jag ska ringa och se om jag kan skynda på det lite hos DHL. Det är så härligt att få nya lerpaket att ge sig på!

Anmaja

2 comments
  1. På landet i vårt nya sovrum har vi en sån där röd gardin. Snyggt tycker jag. Vaddå bordelligt? =).

  2. Bella – Tyget är lite sammetslikt och färgen djupt röd… Vet inte varför jag tänkte på bordell 🙂 Snygg är den i alla fall.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.