Medarbetarsamtal

Lönesamtal
Bild från Kommunalarbetarens sida

Nu ska jag inte på lönesamtal än, men jag ska på ”kvartssamtal”till en av våra två nya chefer i morgon. Kvart och kvart, jag tror hon har avsatt 90 minuter så vi ska väl hinna snacka en stund om ditten och datten. *L* Jag har fått en lunta papper att läsa igenom och att fylla i – det har jag glömt så jag får göra det nu eller efter dansen. Jag funderade på om jag skulle hoppa över dansen i kväll för orken tryter och ryggen känns av. Men jag missar ju nästa veckas utlärning så jag får masa mig dit. Jag har tagit piller och vilat så det är nya tag som gäller.

”Vilka är mina väsentligaste arbetsuppgifter idag”är en fråga som jag inte vet riktigt vad jag ska svara på. Men jag har skrivit upp vad jag gör under ett arbetspass, men det kan bli lite allt möjligt. Kanske inte det jag planerat, utöver de uppgifter jag gör alla dagar. Det kan vara nån som vill ha hjälp med att bänna några bilder från kameran eller hjälp med bilder i datorn att flytta mellan mappar. Låter inte alls särskilt komplicerat, men ibland tar det ändå längre tid än jag räknat med. Och jag tycker det är kul, jag trivs att hjälpa till med lite här och lite där. Jag håller bla på att skriva om en massa PM och för in patientdata på lånestickor i ett Excelldokument.

Jag ser fram mot medarbetarsamtalet!

Anmaja

2 comments
  1. Hej, hoppas det går bra för dig på dansen nu då.
    Ha en fin onsdagskväll.

  2. wenona – Tack det gick hyfsat på dansen, jag fick gå ifrån några gånger för det gjorde så förb… ont i ryggen.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.