Dans och full vecka

@

Foto från mars i trädgården

Hej och hå, igår var jag på vår sk öppna dans som vi alltid har i IOGT-lokalen inne i stan. Jag har inte varit iväg på så länge, men igår tänkte jag att nu katten ska här röras på påkarna! Vi hade pratat om att gå så när Marita ringde och undrade bestämde vi oss. Och det äR JU ALLTID KUL! Jag vann dessutom på lotteriet – lite skämmigt för det har jag gjort alla gånger utom två tror jag under de år jag varit med. Jag vann ett fint glasfat, med tre vackra ljus och stenar runt omkring. Och två par tjockestrumpor, varav ett par sitter på fötterna just nu och värmer.

Idag skulle ev Anne´s komma hit och äta varma mackor eller nåt lätt framåt em/kvällen, men de var lite sena där borta idag. De har gäster och kommer inte att äta lunch – eller vad man ska kalla det – förrän på eftermiddagen så jag blev bjuden dit i stället. Jisses vad lätt jag kom undan genom att genast tacka ja!

Denna veckan ska jag vara borta nästan varje kväll. Dans måndag och onsdag, vinlotteri tisdag och på torsdag ska Måntjejerna träffas i en affär i köpcentret Giraffen som säljer underkläder. Få tips och råd, rabatt och tilltugg. Ska bli jättekul för oss och affären tjänar ju bra på oss förmodligen… Helgen ska jag ha till att förbereda min semestervecka.

Anmaja

4 comments
  1. Grattis till de fina vinsterna! Ja den där träffen i butiken låter ju jättetrevlig också. Ha nu en fortsatt skön söndag.

  2. Hej nya vännen! Vad fint du har gjort här! Fina bilder på tulpanerna är! Man har lust o hänga med till den där underklädes butiken, kanske skulle bli ett o annat tips komma till lags..kul o skämma bort sig med sånt!j vann oxå på lotteri igår o j sa precis att j brukar vinna innan de ropade upp mitt nr j valde en blomma. Ha en bra vecka som verkar va välfylld med programm…dansa lungt..kram:A

  3. Hej, vill önska Dig en fin och trevlig ny vecka.

  4. Hej mina vänner, gamla som nya! Önskar också en bra vecka till alla!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.