Idag sol…

Idag är det soligt, allergin är som bortblåst, men det var attan så kallt när jag gick från jobbet och jag hade glömt min mp3 hemma så jag tog ingen extra promenix som jag försöker varje dag direkt efter jobbet. Ska cykla in till stan och hämta ett paket på Pressbyran vid stationen sen och tar väl en extra tur på hojen innan jag ska hem till Ingis och hjälpa henner med lite datorjobb.

Jag gillar inte att hämta paket i Pressbyrån när jag har postulämning här på ICA i Södercentrum. Men paketet är inte skickat med Postbud utan något annat. Jag har fått hämta där nån gång förut också och tyckte det var jättekonstigt. Det är en tröja från Gudrun Sjöden som jag beställt nu och sen nåt mer, men jag kommer inte ihåg vad… Sicket minne jag har va? *L*

Idag har jag klistrat in den lilla solen här över, solen från Kalmar flygplats alltså, från kanten här till vänster. Igår var det den lilla dimtussen som jag visade här. Ja den är ju kvar här alldeles under… Söt va? Men skenet bedrar, den är fuktig och otäck! *sur*

Anmaja

4 comments
  1. Skönt att dimtussen gett sig iväg och att luften inte längre är så fuktig. Värmen hittar nog snart till er nu för det har varit varmt och gott här idag. 🙂

  2. Dorinda – Ja här var sol idag, men ingen värme. Det skulle visst bli lite bakslag och det gör det svårt att packa sen när jag reser till Stockholm…
    Anmaja

  3. Jag brukar handla på Gudrun Sjöden här på Götgatan. Vissa år är inget snyggt men ibland vill man ha allt.

  4. Bella – Jag brukar också handla på Götgatan, det är svårare att hitta nåt på nätet. Jag hoppas att det passar. 😉 Ska hämta det idag, blev inte av igår.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.