Allergi

@

Vaknade upp till en tät dimma utanför mitt fönster idag och som ett brev på posten började jag tidigt att snora och nysa. Jag är känslig mot fukten och är oftast sämre när det regnar. Har aldrig reagerat mot vårpollen och sånt men har en känsla av att jag de senaste vårarna varit något sämre en viss period. Vet inte vad som blommar just nu, det är ju mycket som spricker ut denna tid. Gråbo är det jag vet, men den blommar på sensommaren.

Jag har varit inne på Apotekets sida och kollat vilka recept jag har kvar att ta ut av och hur långt jag kommit i högkostnadsskyddet. Och sen varit inne på min vårdcentrals sida och beställt både ny allergimedicin och värktabletter som jag nästan hade slut på. Tänk så smidigt sånt här är nu för tiden, man slipper gå och träffa sin läkare! Fast jag tycker ju min husläkare är bra och borde beställa tid för att bla testa mig med spirometern. Nu blir det ju inte av, så det är både för- och nackdelar med det nya…

Anmaja

3 comments
  1. Aj aj så du känner av allergi det gör jag också Men här uppe har den inte påverkat mig så mycket ännu. Värre blir det när snön försvinner från marken och alla mögelsporer kommer i luften. Då blir det att ladda så man kan andas.. Alltid gruvsamt varje vår.
    Ha en bra dag.

  2. Berit – Inget kul med allergi, jag har det året om, helt plötsligt och det är jättejobbigt att inte veta när det slår till.
    Anmaja

  3. Jag har faktiskt blivit bättre sedan jag började med LCHF kosten Även astman är bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.