Rensa tårkanalerna

@

Klicka på bilden och tävla – om Du har tur!

I veckan började det en ny dokumentärserie på TV som heter ”Barnmorskorna”. Jag rekommenderar alla som vill rensa sina tårkanaler att se på detta. Ja jisses så rart det var med pappan i gula tröjan när han just fått en son. *L* Här är han igen, kolla.

Många minns nu tillbaka till sina egna förlossningar såg jag i forumet på SK och jag är inget undantag även om det i år är 35 och 33 år sen. Kan det verkligen stämma? är det inte bara femton och tretton år sen… Nä, så är det ju inte. Det är ju barnbarn och bonusbarnbarn som är så unga/gamla. Jag ska inte här gå in närmare på hur mina förlossningar var, det känns lite för privat. Jag är gärna personlig, men privatlivet lägger jag inte ut på nätet. Det är för mig och mina levande vänner i verkliga livet. *L*

Anmaja

4 comments
  1. Jag har en ros till dig på bloggen!

  2. Gunilla – Tack för rosen – jag tog med den hit och delar ut till alla som tittar in idag!
    Anmaja

  3. Jag såg programmet ”Barnmorskorna”. Och det blev verkligen en kanalrensning.
    Berit

  4. Berit – Tack till Dej ”okända” för att Du skrivit en kommentar och visst blev det en ordentlig tårkanalrensning! Nu får man inte missa kommande program.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.