Vårligt men kallt

@

Solen gassar och mot en skyddad vägg i lä kan jag tänka mig att intaga en kopp kaffe… Men det är ett företag innan jag kommer så långt, jag har ingen stol på rätt ställe. Jo, förresten, jag har en gammal stol som står snett under min balkong, men den har jag virat in i en presenning för att stå emot vintersnö, regn och kalla vindar – som i och för sig lyst med sin frånvaro denna vinter.

Jag har fått stolen från Högåsen, torpet som moster Margareta sålde för ett antal år sen. Den är stor och stadig och skön, men kanske inte så vacker. Den har stått i doterans förråd, men då de flyttade förra året fick jag den äntligen hit och jag ska måla den och skaffa dynor till. Först tänkte jag på ljust grön, men jag har bestämt mig för att det ska bli en riktig Anna-stol i rött!

Anmaja

4 comments
  1. Vilken charmig stol..men att måla den röd är väl ändå ett helgerån? 😀

  2. Ja, vilken fin stol den där. Jag skulle nog måla den i blått tror jag.

  3. Dorinda och wenona – ja smaken är som baken. 😉 🙂 I och för sig gillar jag den som grön också, men den är lite stark… Blått är snyggt, men så himla vanligt, i alla fall den där rätt starka klara blå. Jag gick förbi ett möblemang i somras som var just rött, inte knallrött, mer rödbrunt och kan jag hitta den färgen hos färghandlaren så blir det nog så…
    Anmaja

  4. Önskar Dig en trevlig helg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.