Grön jul/Vit påsk

@

Påskliljor och Scilla – kan de överleva?

Jo visst var väl julen lite vit, frostvit, om jag inte minns fel? Men jag tror vi hade mer snö nu till påsk i denna uppochnervända värld. Meteorologerna säger att det ska bli varmare igen nu, som om vi inte haft varmt hela vintern. Men vårvärmen blir skön och välkommen när den kommer. Det blir såna där dagar då vinterjackan fortfarande är på på väg till jobbet och vid lunch är det så varmt att den kanske åker av… Risk för vårförkylning?

Hur är det dom säger, man ska svettas in våren? Och frysa in hösten då eller? Det där har jag aldrig brytt mig om, inte vill jag gå och svettas. Och inte var jag så petig med barnen då de var små heller, även om ”de gamle”i omgivningen varnade. Jag kan inte minnas att vi varit mer förkylda för att vi inte svettats in en vår. Har ni?

Anmaja

2 comments
  1. Tittar inom för att se hur du har det. Vi hade en grön jul och en vit påsk här i Skåne. Helt upp och ner!
    Kram Gunilla

  2. Gunilla – Tack för att Du fortfarande kikar in här. Tänker på hur vi hittade varann, eller snarare Du hittade mig, på Kommunalarbetarbloggen i höstas. Via nätet får man kontakter som man aldrig fått utan datorn. 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.