Ny sida

@

Endast tolv veckor – vårt första möte.

Håller på med en sida till Lussekatt. Jag började för ett tag sen, men så har den blivit lite bortglömd. Nu kom jag på den igen och har lagt in någa bilder till. Ska fortsätta senare och göra en sida för varje år, han blir tre i maj. Nu är klockan så mycket att jag ser i kors.

Anmaja

2 comments
  1. Åh så fina bilder på Lussekatt. Vad roligt att han har en egen sida! Jag blir alldeles nostalgisk av att se vissa bilder igen. Hoppas det kommer många fler bilder allteftersom tiden går.

  2. Dorinda – TACK, visst kommer det att komma fler bilder. Jag har massor kvar, men väljer ett fåtal…
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.