Gå ut?

@

Foto från en frostig dag i vintras

Nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta… Har längtat hela vintern efter minusgrader och snö. Då kom plötsligt våren och slog ut i små blommor och stora knoppar på buskar och träd. Kunde inte riktigt glädja mig över våren när vi ingen vinter haft. Nu känns det som vi är tillbaka på ruta noll. Det har snöat sista dygnet, men igår var det bara plusgrader så det blev i stort sett bara slask. Under natten har det frusit lite och fortsatt att snöa. Det blåser fortfarande och snön ser ut att komma från sidan och Lussekatt står i hallen och jaaamaaar.

Frågan är: Vem vinner? Kommer jag att gå ut i detta ruskväder med honom? Nej, inte så länge det blåser, snön är jag inte rädd för…

Jag tar en kopp te och avvaktar.

Anmaja

3 comments
 1. Så katten längtar ut i vårvädret? 😉
  Här är det iskallt och jag längtar då inte ut. Ha en fortsatt trevlig påskafton!

 2. Dorinda – Ja men här är också iskallt… vi stannar inne!
  GLAD PÅSK till Dej!
  Kram – Anmaja

 3. Ut i snön och blåsten med er:)
  Önskar Dig en fortsatt fin och trevlig påskafton!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.