Ledigt

@

Att önska GLAD PåSK på Långfredagen var inte rätt tyckte nån, men jag är tvärtemot och tycker att det kan man visst så då gör jag det. Här har jag en sida som jag vill önska en riktigt GOD och GLAD PåSK på!

Har nästan bara slappat hela dagen, var en liten sväng på jobbet med Kalle som är barnläkere. Vi skulle fixa med ett bildspel till torsdag då vi har årsmöte i ArtAttack, landstingets konstförening. Ikväll ska jag på bio med Annika, vi ska se Angel med Helena Bergstöm och Lassgård bla. Den har fått usel kritik… Nu ska vi se om det stämmer. *L*

Anmaja

2 comments
  1. GLAD PÅSK på dig min vän!

  2. Berit – TACK, kul att höra av Dej. Hoppas allt är bra? Vi hörs!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.