Dalahästar

Zooma
Hästar från Jotex

Får Dalahästar se ut hur som helst? De första som avvek såg jag för några år sen på IKEA och sen har jag sett i nån tjusig designtidning och nu är det Jotex som säljer en annan variant. Helt okej tycker jag som inte gillar den ursprungliga pråliga varianten. Så kanske jag inte får säga, tar tillbaka… *L* Jag skulle kunna tänka mig att ha gråa betonghästar med svansar av lingarn…

Anmaja

4 comments
 1. Dom där hästarna var väl fina! Nu är det bara att själv måla dit önskat mönster. Dödskallen från omslaget till Mötley Crye-skivan ”Dr Feelgood (1989)” passar utmärkt på den gröna hästen och begravningsplatsen från Metallica-skivan ”Master of puppets (1986)” ritar Du lätt dit på den röda hästen.
  Glad Påsk!

 2. Men Andreas… Jag gillar ju inte dem och döskallar är så vanligt, lite inne nu. Nej hellre prickar som ”Lilla Gubben” eller släta som de är?
  Ha en bra Påsk!
  Anmaja

 3. Jag gillar hästarna från Jotex och skulle inte vilja måla dit nåt alls. De är så fina som de är. En klassisk dalahäst har jag aldrig haft. Tycker som du, Anmaja, att de är lite för pråliga.
  Ha en glad påsk! 😀

 4. Dorinda – jag håller med Dej!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.