Påsk

Det går mot påsk och jag har pyntat redan i helgen. Tog fram min gamle kanin som jag gjorde på sjuttiotalet och la på en eller annan gul duk. Sen får det stå framme och glädja till helgen efter påsk, annars är det knappast nån idé att plocka fram nåt.

Jag skickar inga Påskkort i år, tror inte via mejl heller, nåja kanske till några då längre fram i veckan. Bara min moster Margareta ska få ett kort, jag vet inte om hon är kvar på sjukhuset sen hon kom in förra veckan eller om hon har kommit hem igen. Jag måste ringa och höra efter.

Dagen ser ut att bli fin, med sol och flera plus, som igår. Det blir en tur ut med Lussekatt och sen till affären och handla. jag ska göra varma mackor i eftermiddag när Ingis och Bosse kommer, de jag var hos på julafton. Jag har äntligen kommit till skott och bjudit dem hit!

Anmaja

4 comments
  1. Hej, ville bara önska Dig en trevlig ny vecka:)

  2. Vilken söt påskhare du har!

  3. Heeeeeeeeej Anna Ett tag sedan jag kollade in hos dig. Blev så förvirrad av din nya look på hemsidan att det rörde tills sig i huvudet på mig var jag skulle skriva…Känns lite så än… Kan kanske (förlåt mig) tycka att den andra var bättre. Men du gör väl som de gör i varuhusen, möblerar om med jämna mellanrum för att man inte ska bara gå direkt till det man ska ha. Då handlar och kollar man ju inte på allt annat som kommer i vägen. Detta är ju tydligen bevisat att det är så……..Ha det gott och vi ses ju strax
    Med mitt röj blir det så och så …..
    hej då kram fr emM

  4. TACK, tack, tack för era söta kommentarer! 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.