Slänga, kasta, göra sig av med…


a
Rensa i röran med feng shui Rensa i röran med feng shui Rensa i röran med feng shui
”Rensa i röran med feng shui”av Karen Kingston
En bok värd att läsa!

Varför är det så svårt att kasta, slänga och göra sig av med grejer? Jag är en riktig hamster, vad gäller det mesta, grejer, prylar, samt skor, väskor och TOMMA kartonger. De sistnämnda har jag inte sparat för att jag vill ha dem, utan för att det bara inte blivit av att jag kastat dem.

Mötte hyresvärden utanför som skulle åka till avfallsanläggningen i eftermiddag, han undrade om jag hade något att skicka med. JA! Visst har jag det och nu har jag röjt och jag hade kunnat slänga med ännu mer, men jag skäms över hur mycket det blev. Jag ställde det bara utanför deras släpkärra och så skulle de fixa resten. Jisses så bra man har det! Det blev åtskilliga väskor, ryggsäckar och sandaler i alla former.

Jag städade lite lätt runt datorn och symaskinen i helgen och slängde en stor kasse med papper, tyger och trasiga pennor. Hoppas att jag fortsäter så här. Egentligen borde jag flytta sisådär vart tredje år, men jag trivs så bra här så det vill jag ju inte och dessutom är det så dj*kla jobbigt och dyrt. Men när jag har flyttat har jag slängt en hel del och sen går det några år och så har jag samlat på mig all denna bråte…

Anmaja

3 comments
  1. Jag känner igen det där med att samla på sig en massa saker. Jag flyttade hit i november och då slängde jag en del men det är fortfarande lite kvar. Får väl se nu till våren, det kanske placeras ut en container här då på utsidan för vårstädningen.

  2. Visst samlar man på sig en massa bråte. Jag slängde jättemycket för ett par år sen och nu har jag en hel del kassar och kartonger som jag borde göra mig av med. Man skulle kanske sälja på Tradera istället? 😀

  3. wenona och Dorinda – Tack för era kommentarer som jag blir så glad över! En container vore lättast om det stod en här utanför, men att sälja på Tradera har jag funderat länge på, men inte kommit till skott. Jag hade tänkt testa med några böcker och telefonkort… Jag har kommit så långt att jag har fotat av dem. 😉

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.