Överraskning

@


Fotot från 2004 – ett annat knytis

Igår kväll var jag hos mina goda vänner på knytis. Jag hade bakat ett bröd och gjort dipsåser och skurit frukt och grönt att dippa och ta med mig. Det var ett överraskningsmoment med knytisen och det var att en kille i vårt sk vinprovargäng fyllt 50 och avsagt sig att fixa en fest osv. Han trodde att han och hans fru skulle bort själva och diskutera en gemensam resa för deras döttrars räkning. Men när de kom dit var vi övriga alla samlade och gömda i ett rum inanför och väntade på att tåga in och då sjöng vi ”Gamle man… ja må Du leva, ja må Du leva, ja må Du leva ut i hundrade år…”Han blev verkligen överraskad, förstås, då han inte haft en susning om att vi alla var där!

Alla hade gott att äta eller dricka med sig och jag åt så jag var helt proppmätt. Bra att det bara var tillåtna saker för min hälsa! *L* Jag avstod förstås från cheesscake som var till kaffet och det var inga problem med det. Jag cyklade hem vid midnatt och det var rätt varmt ute och fullt med folk och taxibilar överallt. Lussekatt kom och mötte mig i halldörren när jag kom hem och han har sovit tätt bredvid mig hela natten. Skönt med en trogen vän.

Anmaja

3 comments
  1. Önskar Dig en trevlig vecka:)

  2. Visst är det skönt att ha en katt som en trogen vän. Katter anses ju annars inte vara trofasta men det beror väl på fördomar skulle jag tro. Krama Lussekatten från mig!

  3. wenona – Tack detsamma – jag tror våren gör sina framstötar, men jag känner mig snuvad på vintern och har svårt att glädjas!

    Dorinda – Lussekatt har fått en stor kram med hälsning från Dej! Jag tog en egen när vi ändå höll på. 🙂 😉

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.