Vasaloppet

Idag har jag sett starten i vasaloppet, som sig bör. Eller som traditionen ’kräver’ för min del. Jag som är totalt ointresserad av sport, vill ändå se intervjuerna innan start, se den historik de visar och se hur de färdas dessa 8-9 mil. Det har tydligen varit lite olika åren igenom. 1966 var den första TV-sändningen, i svartvitt förstås, och även direktsänt med handhållen filmkamera från helikopter. Det verkar som om tekningen gått framåt. Idag är jag ju inte hemma så jag kan inte följa hela dagen, jag lämnar min svit och går ner och äter frukost nu. Förresten exets sambo (eller fru är det ju…) vågade inte komma hit på sin genomresa, då Oscar varit febrig och lite snuvig och jag är ju inte ledsen för det förstås…

Anmaja

4 comments
 1. Jag sov över mig och missade starten…
  Ha en bra dag!
  Kram Gunilla

 2. Hur många gånger har Du ÅKT Vasaloppet då?

 3. Jag missade Vasaloppet helt idag. Men jag läste att det var en norrman som vann 🙂
  Ha nu en fin ny vecka.

 4. Gunilla – Jag höll på att missa men vaknade tidigt och somnade om, men vaknade precis innan… Kul att se när de snubblar iväg och eftersläntrarna.
  Andreas Jag funderade på att åka, men det blev ju inte. Man kan fundera på allt möjligt! 😉
  wenona – Ja det var en av två bröder, med ett namn jag inte kan stava till, vad jag fattade.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.