Gröna äpplen

Vågar nästan inte börja skriva då jag är rädd att understrykningarna kommer idag också, men jag kan andas ut och ser att jag slipper dem idag. Jag tror jag har förklaringen på att de kom, men orkar inte berätta. Om inte intresseklubben frågar förstås. *L*

Igår åt jag ett sånt här grönt saftigt äpple, Granny Smith, och det var sä dj*kla gott! Det var mitt favoritäpple på 70-80-talet, men sen pratades det så mycket om hur giftiga de är och jag kände mer och mer att jag inte skulle äta dem. övergick helt till svenska äpplen och det finns ju många goda där. Men igår möttes vi igen och det var riktigt angenämnt! Men nu för tiden när jag äter lite hårdare äpplen delar jag dem alltid i fyra klyftor för jag är rädd om mina tänder. Främst framtänderna som är lagade ett antal gånger. är det ett ålderstecken att skära äpplen innan man äter dem? Jag känner mig som en gammal tant…

Anmaja

2 comments
  1. De där gröna äpplena är goda, det håller jag med om men mina favoriter heter Red Delicious och är röda. Har ni haft mycket regn i Skåne?

  2. Dorinda – Vi har haft tur med vädret så till vida att vi klarat oss från regn, men inte de kraftiga vindarna, när vi behövt vara ute. Annars har det regnat rättså mycket. De röda och gröna Delicious-äpplena gillar jag inte alls. 🙁 Tycker bara de smakar vatten, men svärdottern sa att det är nog olika tider de smakar bättre. Jag köper dem i alla fall inte längre. Äpplet på bilden är ett Granny Smith. 🙂 Ska kanske skriva till det under bilden, det glömde jag visst, men det står förstås i texten redan.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.