Regn?

flingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gifflingorett.gif
.
Här är grått, här nere i sydvästligaste delen av landet, nästan som regn i luften... Men jag ser att solen lyser på Kalmar flygplats i menyn här intill vänster. Lite orättvist att inte vi också har fint, men jag har det bra här med Oscar. Han är inte febrig idag så vi har varit ute och lekt på en lekplats intill och gick förbi hans dagis och vinkade till barnen där. Fast det är svinkallt när det blåser så nu har vi lekt inne med hans tågbana en stund i stället.

.

Jag kan för mitt liv inte få bort understrykningen här och fattar inte varför? Har tom kopierat in i Word för att redigera texten men det funkar inte att ta bort understrykningen där heller. Så jag lägger ner för idag. Eller i alla fall denna gång. *L* Kanske jag återkommer, vem vet, innan dagen är slut.

.

Anmaja

2 comments
  1. Här har solen lyst idag och det har varit så fint och varmt ute. Men nu kommer molnen igen ser jag. Då får jag önska Dig en fin fredagskväll och en trevlig helg:)

  2. Tittar bara in för att önska dig en trevlig helg. Hoppas det löser sig med understrykningarna. Om inte annat så har du ju en duktig son som kan hjälpa dig men du klurar nog ut det själv. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.