Var börjar jag?

Ja var ska jag börja? Borde köra en maskin tvätt till, så att det hinner torka tills jag ska packa ner det i morgon bitti. Borde röja av lite och dammsuga så att de som sköter om Lussekatt inte blir förskräckta – och inte Lussis själv heller… Men han bryr sig nog inte, för nyss när jag lagt ut kläder på sängen, i en röra för att välja vad som ska med, så hoppade han direkt upp och kröp in i en tröja och upp i halsringningen! Tittelitut, sa han. Gjorde han förstås inte, men i alla fall såg det ut som så.

Vädret, det ständigt återkommande samtalet. Jag måste väl i rimlighetens namn ha vinterkläder på mig? Och med mig? Sen ska ett batteri med medicamenter med mot värk och allergi, plus kroppshygien eller vad det kan kallas. Hår- och duschshampoo, insmörjning till både knopp o kropp och lukta lite gott under armarna… Extra ytterskor? Och några toppar och underkläder o stumpor…

Sen är det ju alla pryttlemojer som ska med. Mobil och kamera och mp3 och så brukar jag ta med instruktionsböckerna också. Nu är bara mobilen hyfsat ny så det räcker med den, så jag har lite lektyr. Kanske upptäcker jag nån ny liten finurlig funktion? Har nyligen fått ”PC för alla”och sparat för resan så där blir lite till att bläddra i. Ett block att rita små bilder på leksaker ska också med, en uppgift jag åtagit mig åt Emma till Lisa. Naturligtvis några bra pennor och skrivblock, som alltid ligger på lur i ryggan.

Tja det verkar som om det kan räcka så?

Anmaja

3 comments
  1. Hej, hoppas Du får några fina dagar nu på din semester. Och att Du får med dig allt du ska:)

  2. Hej där! Nu får du väl låna en dator så att du kan lämna en rapport från semestern? Tack för SMS förresten. Jag upptäckte det först nu. Ha det riktigt bra nu så hörs vi när du får tid. Kram!

  3. wenona – Jo jag tror jag fått med mig vad jag behöver och som vanligt LITE TILL! Varför är det så svårt att packa ”lagom”? 🙂

    Dorinda – Jag försökte komma in på MSN igår, men det funkade inte och sen skulle jag ut på nätet, men då var det ”föräldrarkontroll” på denna dator. Jonassonen fick rycka in och släppa ut mig på nätet, men jag kom ändå inte in på MSN, men idag funkade det. 😉 🙂 Jag vaknade inte av Ditt mess i natt, jag hade nog sovit en timme när det kom.

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.