Vår, höst – vad är tid?


Snart är det höst igen om det går så här fort…

Idag var det blåsigt och ganska varmt, men igår hade vi varmast i hela landet med +11º – och ingen vinter har vi haft än, det är för bedrövligt. Plötsligt är det bara en dag kvar till min minisemester som jag ska tillbringa i Trelleborg. Jag åker tåg kl 07 på onsdag morgon, häftigt tidigt, men då kan jag träffa Kristina och luncha i Malmö innan jag reser vidare med buss. Ska bli så kul att träffa henne och snacka en massa. Det är hur länge sen som helst, så jag minns inte när vi träffades senast.

Lussekatt får först vara kvar här hemma och sen hämtar ”personalen”på Bragegatans kattpensionat honom. *L* Det är alltså Agneta och Lillen som är hans extramatte och extrahusse tills jag kommer åter på söndag. Just nu är de några dagar på hemlig ort för Lillen fyller 50 i morgon. Tänk nu börjar mina kompisar att fylla femtio också, en efter en. Ja jisses tiden stannar aldrig.

Anmaja

2 comments
  1. Ha en trevlig semester!
    Kram Gunilla

  2. Tack så mycket Gunilla, jag hoppas ni har fint väder i Skåne när jag kommer. 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.