Ett kg upp!


Bilden: En modernare variant av min (som jag köpt på loppis)

Jisses, jag passade på att väga Lussekatt när han ändå satt sig på vågen. Han sitter gärna där, nere på själva vågplattan och sen brukar jag ha kläder hängande över själva vågstickan där uppe. Jag har en sån där gammal våg som skolsyster hade förr och vi i sjukvården också. När jag börjar ta bort de kläder som hänger så hoppar han ju alltid därifrån, så att väga honom har ju inte precis varit lätt. Idag var vägstickan tom och jag kunde skjuta reglaget till 6,3 som jag trodde att han vägde. Men det lutade alldeles snett på stickan så jag fick skjuta, skjuta, skjuta och på 7,3 kg var det rakt! Han har gått upp ett helt kilo! Han ser inte tjock ut, men kanske lite kraftigare, lite längre? Tur att det inte var jag som gått upp…

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.