En annan sida


Idag bjuder jag på Snäckans husses och mattes sallad *L*

Det här är min sida och min blogg och jag skriver det jag vill. Fanns det inget intresse att läsa så skulle jag knappast ha ca 30 läsare om dygnet, ibland mer. Jag tittar nästan alltid på räknaren när jag öppnar upp bloggen för att skriva. Och jag tittar på kommentarerna, hur många… Visst är det jättekul att ha läsare, men när jag började skriva i juni 2005 var min ambition inte att andra skulle läsa eller kommentera.

Jag har alltid skrivit, sen jag förstod vad penna och anteckningsblock var till för. Jag skrev förstås bara för mig själv då, det fanns ju liksom inget annat. Men tanken att ge ut en bok, eller bara några texter har alltid funnits. Med Internet har denna möjlighet blivit verklighet. Jättekul tycker jag.

På en annan sida läste jag om en man som var trött på att läsa bloggar om vad folk åt till frukost och att en del ”kleta ner hela Internet med sina hälsokostprodukter”. Jag tycker det var fånigt skrivet. Det finns väl så mycket att man bara kan gå vidare och läsa nåt mer seriöst då? Internet är ju så stort och det finns så mycket att något borde passa även honom. Gå till en annan sida säger jag. Basta.

Anmaja

3 comments
 1. Hej, bra med bloggar. Det finns ju så många så man hittar ju oftast något intressant att läsa och något fint att titta på.
  Um..den salladen ser god ut.
  Så vill jag önska Dig en trevlig helg.

 2. Ja jag tycker ocksåå det är kul att läsa andras bloggar. Ibland hoppar jag runt och förljer länkarna till andras. Bra att man skriver dem i kommentarerna!
  Anmaja

 3. Igår strax efter tolv skrev Dorinda en kommentar som försvunnit i flytten. Kopierar in den här:

  Det är klart att du ska skriva vad du vill i din egen blogg. En surgubbe är väl inget att bry sig om. Jag tycker förresten det kan vara riktigt kul att läsa om vad folk äter till frukost. Men det är jag det. 😀

  Anmaja: Ja jag skriver vad jag vill och idag ska jag skriva om flytten – att Din kommentar försvann bla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.