Några nya länkar


Snäckan!

Vet inte om ni som läser min blogg brukar kolla länkarna här till höger? Jag har i alla fall lagt till ett par nya idag, bla till Silvergen, en sk mötesplats på nätet för oss i ”silvergenarationen”. Jag fick en kommentar häromdagen här och blev tipsad om sidan. Brukar inte klicka på länkar som jag inte känner till, med googlade och fann att det nog inte var något lurt. Och det var det ju inte heller. Det är alltså en mötesplats för lite äldre och den verkar seriös och bra.

Jag har regat mig och ska kolla runt lite nu de närmaste dagarna och vem vet om jag stannar kvar där? Jag kände igen några nicknamn från Seniorkontakten, men vet inte om de lagt märke till mig. Det finns så många såna här mötesplatser, som inte är renodlade dejtingsiter, och jag har varit inne och kikat på flera stycken, när jag ser att det dyker upp nya eller i alla fall nya för mig. Det är väldigt olika standard på dem…

Idag har jag satt in ett fot på min kompis katt Snäckan – känner Du igen henne? Jag har lekt med fotot i ett bildredigeringsprogram.

Anmaja

3 comments
  1. Vilken fin bild på Snäckan. Ser precis ut som en akvarellmålning.

  2. Vad kul du gjort med kattbilden. Jag brukar också leka med bilder och ändra hit och dit. Jag vet inte om jag stannar på Silvergen, jag avvaktar ett tag till.

  3. wenona – Visst blev Snäckan som en akvarellmålning? Hennes matte har mejlat mig i morse, jag tror hon blev glad då hon fick se henne. 😉

    Bella – Det är kul att leka med bilder. Jag ska se om det är någon fart på http://www.silvergen.org för jag tror det kan vara en bra site. Jag har anmält mig till ett par grupper, bla Foto och Hälsa.

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.