Verkstaden

är så glad över verkstaden och ska dit idag. Så skönt att kunna jobba i egen takt eller inte alls, utan att tänka på att prestera nåt. Idag måste vi plocka ur Utställningslokalen för fastighetsägaren vill ha den till tvättstugan som de ska bygga om, men vi kan ju inget säga då vi bara ”lånat”den i god tro från början. Vi tog över den från kursverksamheten som varit där innan och tog hand om all den sk*t som var där. Vi har målat väggar och golv så där är fint för våra utställningar. Nu har vi inte haft så många men ändå, bara känslan av att kunna ha.

För två år sen kom hyresvärden ner och undrade hur det kom sig att vi hade den lokalen också, den står nämligen som ”torkrum”på ritningarna. Vi sa som det var att där bara varit ett stort skräpförråd och att vi fått nycklarna efter den förre hyresgästen. Vi diskuterade ett pris och de skulle återkomma, vilket de aldrig gjorde. Förrän nu då och jag har ju alltid haft detta på känn så det är bara att lämna över nycklarna. Men vi måste alltså plocka ut grejerna idag. Inte så mycket men ändå ett litet jobb.

Anmaja

8 comments
 1. Hej!

  Jag är engagerad i en sida som heter Silvergen.org och undrar om du inte skulle vara intresserad av att ha en kopia av din blogg hos oss med? Jag tror våra besökare skulle uppskatta det! Kika gärna på http://www.silvergen.org och se vad du tycker!

  MVH / Johan

 2. Hejhej! Nu har jag läst ifatt och måste fråga: var ska ni ha lokalen nu? I ett rum bredvid eller?
  Skönt att din förkylning släppt greppet om dig och att du känner dig mer i form igen. Det är roligt att läsa om dina öden och äventyr! berit

 3. Hej, den ser ju fin ut verkstaden ni har. Hoppas det löser sig nu då med lokalen. Och att ni kanske hittar något annat utställningslokal.

 4. berit och wenona – Utställningslokalen var ett rum bredvid verkstaden så den kommer vi inte att ersätta med annat rum. Vi har inte råd att hyra något separat för utställningarna, så kommande utställningar får vara i verkstaden, som syns på bilderna…
  Kul att ni gillar att läsa mina öden och äventyr. 😉
  Anmaja

 5. Johan – jag missade Din kommentar, men den kom ju före de andra. Jag ska kolla Din sida…
  Anmaja

 6. Synd att ni inte kunde få behålla utställningslokalen men ni har iallafall en fin och trivsam verkstad. Snart torsdag…ja, och sen är det ju nästan helg nu igen. Vart tar tiden vägen?

 7. Tack för din kommentar. Nu har jag även hittat till dig. Kul att läsa och följa vad som händer.
  Bella

 8. Dorinda – Ja vi är glada för vår utställningslokal och nu har vi en ny tjej på gång att börja. Så vi blir ändå sex stycken om hon börjar, vi håller tummarna. 😉 Tiden, vad är tid? 🙂
  Bella – Tack för att Du tittade in här!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.