Sportlov


En pöl nere vid Kalmarsundsparken

Det är ju sportlov denna veckan, så därför är det ingen motionsdans idag och ingen danskurs på onsdag. Då kändes det bra att det var så himla fint väder idag så jag kunde ta mig en extra ’cykelpromenad’ runt lite överallt och passa på att fota ovanstående vattenpöl. *L* Det var så varmt och skönt i solen att man kunde tro att våren kommit redan i februari. *L*

Sportlov, eller som en del säger, vinterlov, hade jag också när jag gick i skolan. Men höstlov som finns nu för tiden hade vi inte, bara i samband med Allhelgonahelgen ett par dagar extraledigt. är lite skönt att ha lov idag från dansen, för jag känner mig lite ledbruten och matt. Kanske för att jag var sängliggandes förra veckan ett par dagar? Fast jag låg ju inte, jag halvsatt upp för att inte huvudet skulle sprängas. Kan ha påverkat ryggen förstås…

Anmaja

3 comments
 1. Hej, ja här har det också varit fint vårväder idag.
  Det var så skönt att promenera. Sol och varmt.
  Vilken fin bild Du har här ovan. Jättefin är den.

 2. Hej.. Tittar in en sväng hos dig. Ser den fina bilden. Hoppas det kommer många fina vårdagar nu. Här är vi så trötta på regn och rusk. Ha en fin och trevlig tisdag.

 3. Tack Dorinda och wenona för att ni så troget tittar in och skriver några rader ibland! Det värmer när det rasslar in ett mejl att jag fått kommentar, då går jag direkt hit och läser.
  Ha en fin kväll – själv går jag och ser Arn på bio…
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.