Lördag


På linje…

Idag har jag cyklat nästan en timme och det var verkligen skönt! Skulle ha bakat rulltårtor till mogondagens kalas, men orkar inte så jag får vänta till i morgon… Och så har jag GLöMT att titta in i Sporthallen när de dansade i pausen idag! Vart tog tiden vägen? Kom på det nu och de håller nog på som bäst där just nu. Ja, ja, värre saker har hänt.

Det är andra delfinalen i ESC i kväll och det blir spännande att se, för det är många som är duktiga sångare i kväll. Förra veckan var det verkligen dåligt. Ska äta samma goda ostar och päron som igår, kanske ett glas rött. Men jag blir så trött när jag dricker själv så det får nog vara. En värmande kopp the med grädde i kan ju vara gott som avslutning på kvällen.

Anmaja

2 comments
  1. Om två veckor får du sällskap med ”vinandet”, och du ska inte få en chans att somna!! …och du är mer än välkommen!!

  2. Annelie! Det ska bli sååå trevligt att komma ner och dricka vin med er! Jag har sett fram mot det länge och tiden känns gå så sakta…
    Kram från svärmor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.