Fredagskväller


Tulpanlek i PhotoShop

Vaknade vid halv nio, efter att ha somnat till igen, utan huvudvärk efter en natt med dålig sömn, ja faktiskt tredje natten i rad pga sprängande huvudvärk och täppt näsa. Jag har försökt halvsitta-ligga för att över huvudtaget kunna sova. Hakan åker ner och munnen blir torr och huvudvärken är kvar… Men inte nu längre alltså och det är skönt. Har varit ute och handlat och cyklat och hämtat nya nycklar till keramikverkstaden. De kostade nästan 200 kr styck! Men vi måste ju ha varsin och en extra tog jag…

Ikväll har jag sett Let´s Dance och ätit goda ostar och päron, jisses så gott! Det fick bli kranvatten som jag bubblar lätt med min julklapp till. Jag vet inte vad apparaten heter, kolsyremaskin kanske, men alla säger SodaStreamer. Fast det är ju ett varumärke, precis som Termos, Nescafé, Rollerblades, Tippex osv. Fast de används som om det vore det rätta namnet, men jag framhärdar alltid att det INTE är Nescafé jag bjuder på utan frystorkad Gevalia. Men jag säger Termos också… *L*

Anmaja

4 comments
 1. Vilken fräck och fin bild på tulpanerna. Jag fattar inte riktigt hur du fick den sån men så är jag heller ingen hejare på photoshop.
  Vad skönt att din huvudvärk har gått över!
  Men du, nog är väl Nescafé betydligt godare än frystorkad Gevalia!? 😉

 2. Vafa…n—ej…. Jag skulle precis posta en kommentar till Dig och så låser sig datorn!

  Så, om Du mot förmodan, får 2 inlägg från mig så bortse från det första som jag i stället ska försöka återuppväcka ur mitt minne på en gång här:

  Jag har helt avslutat mitt blogg-konto och har därför automatiskt blivit struken från eventuella blogg-kompisars listor eftersom länken inte gäller längre.

  Men länkarna till mina bloggisar finns kvar så Du är inte alls glömd. Emellanåt skickar jag någon kommentar då och då.

  Glad…., ja nånting,….!

 3. Dorinda – Några frågade på Seniorkontakten hur jag hade gjort, om det var hemliga trollerikonster, men det är det naturligtvis inte. Det finns verktyg i PhotoShop och är ganska enkelt. Så är det ju med det man kan.

  Andreas – Okej då vet jag att Du är borta från blogg.se men det är kul att Du tittar in och jag har ju Din e-postadress också så helt gömd är Du inte.

  Anmaja

 4. Dorinda – Glömde svara på Din fråga om kaffe. Jag slutade köpa Nescafé för många år sen då ”man skulle bojkotta” alla Nestéles produkter så jag är lite negativ för varan fortfarande och Gevalias pulverkaffe har en snyggare förpackning. 😉 🙂 Jag tror inte smaken skiljer så mycket?

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.