Bättre nu


Plåtad svan vid Stadsparken

Nej inte förkylningen, den är inte bättre… Det är bättre med mitt tangenbord, som synes. Jag tyckte det var konstigt att det gick att skriva i Word men inte ute på nätet… När jag var på SK och skulle svara på ett mejl där så fick jag byta de konstiga tecknen mot a eller o. Det är inte så svårt att skriva så egentligen, är van att döpa alla filer utan prickbokstäver. Det var något i kontrollpanelen som ändrats, förmodligen genom kortkommando då jag inte ens varit i närheten av kontrollpanelen. Det måste ha hänt då jag skulle visa några hur man gör ett ©-tecken och då testade jag lite annat också… Skulle jag tydligen inte ha gjort.

Förkylningen håller sitt grepp i huvet, men har ännu inte gått ner i hals och bröst som tur är. Nån dans eller ens ett besök där får tyvärr vara för min del ikväll. Jag får se hur natten blir, om jag jobbar i morgon. Känns inte som det just nu. är trött och huvet snurrar, så nu ska jag lägga mig en stund till.

Anmaja

4 comments
 1. Hej, hoppas Du blir lite bättre från förkylningen nu. Det sitter nog i några dagar innan det släpper taget.
  Fin bild på en fin svan. Vackra är dom.
  Ha det så bra nu.

 2. wenona – Tack, det är svårt att säga om jag är bättre ikväll. Jag är inte så trött, men har ont i huvet och har även börjat hosta. Så jag får se hur natten blir. Sätter klockan på ringning för jobb, men har varskott där att jag kanske blir hemma.
  Anmaja

 3. Jag tittade in för att se vad du hittat på idag. Tråkigt att du fortfarande är förkyld men det är säkert klokt av dig att stanna hemma nån dag till. Man kan ju bli sämre sen om man ger sig ut för fort.
  Såg att du experimenterat med tangentbordet. Tur att du fick ordning på det. 😀

 4. Dorinda – Jag känner mig något bättre idag, men inte helt och jag har sovit så dåligt att jag stannat hemma. Jag sov som en stock när klockan ringde i morse… Typiskt.
  Experimentera med tangenterna bör man inte… 🙂 😉
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.