Dans i afton

I kväll är det ingen Motionsdans så jag har tänkt att jag ska gå på Nybörjare termin två i stället för att bara vara hemma och slöa. De ska lära sig en ny dans som jag inte hört talas om tidigare så det blir nog kul. ”Hey Boy”heter den och jag har sökt på YouTube för att se hur den är, men hittar ingen inspelning där.

Nästa vecka är det Sportlov så då är det ingen dans varken på måndagen eller onsdagen. Då får det bli långpromenad på fötter eller med cykel i stället, för här ska det inte vara nån soffpotatis i vår!

Anmaja

4 comments
  1. Tänk vad roligt med dansen. Att du har sån lust och energi. Jag är ju så trött och då njuter jag av att vara en soffpotatis med en bra bok. Kanske mår man bäst om man gör båda – men inte samtidigt förstås… 😀

  2. Dorinda – Ja där har jag oftast lust och energi, men inte alltid. Jag är ofta en soffpotatis också… 😉 Nej det är väl inte så lätt att vara bägge samtidigt, he, he…
    Anmaja

  3. Långpromenader låter skönt. Och att cykla är ju nästan lika bra det, om inte bättre. Och med lite sol och blå himmel så känns det som att våren har kommit.

  4. wenona – Att promenera försöker jag tycka ska vara kul, men jag föredrar att cykla… Just nu har jag ingen bra ljudbok på gång heller så att promenera blir dötrist… 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.