Telefonkataloger

Telefonkatalogen kom för ett tag sen, den där lilla, Din Del eller vad den heter och jag undrar varför? Alla som har dator med Internet och är uppkopplade tittar knappast i en telefonkatalog? Eller har jag fel? Och hur många kan vi vara? Ja det är förstås svårt att säga, men jag tror det är åtskilliga som inte nyttjar sina kataloger. Och det blir massor av onödigt slängande.

Nu är det ju bra att det på eniro.se går att avbeställa den stora katalogen, men alla vet inte om det så jag för ut den informationen till er mina bloggläsare här. Jag avbeställde förra året och det skall göras varje år, så jag var just inne och gjorde det igen. Vi får visserligen inte katalogen förrän om sisådär 35-40 veckor, men nu är det gjort.

Anmaja

6 comments
 1. Jag har ingen telefonkatalog nu. Vet inte om jag får någon heller här jag bor. Men jag håller med – har man Internet så behövs det ju kanske ingen katalog.

 2. wenona – http://www.eniro.se och http://www.hitta.se är två jättebra sidor för att hitta folk och även på http://www.birhtday.se letar jag ibland.
  Anmaja

 3. Jag skulle inte vilja vara utan Din del och Lokaldelen. Det går så fort att t.ex. slå upp vårt lokala konditori om man har katalogen till hands. Allt i bokstavsordning. Snabbt och bra och inga felaktiga träffar. Gula Sidorna gillar jag också. Överskådligt och bra. Det är bara när det gäller personer jag tycker det går snabbare med Internet. Nu är det strax måndag igen och jag hoppas det blir en fin dag för dig.

 4. Dorinda – Tack för Dina synpunkter. Så ego av mig att bara tänka på mig själv, så klart telefonkataloger bör finnas och gör nytta, men de borde inte delas ut till alla av gammal tradition. Så gott med ”lokala konditoriet” – jag känner doften av nybakat. 😉 🙂
  Ha en bra dag Du me´!
  Stor KRAM – Anmaja

 5. Det ska du veta att jag så gott som alltid använder telefonkatalogen när jag är osäker på ett nummer. Inte springer jag ner i källaren, startar upp och letar via eniro. Ack, nej ack nej. Det är så skönt att snabbt slå upp ett nummer i katalogen.
  Så det så
  Annika

 6. Annika – Du e bara för go´ Du! Klart Du ska få bläddra i Din katalog Du också. 🙂 😉 Alla som vill kan ju göra det, men vi som aldrig gör det kan ju slippa få dem – och så är det ju med den stora katalogen nu, jättebra juuu! Tjolahopp!
  Anna
  Pssst… Men Du brukar ringa och fråga mig ibland!!?? He, he, he… Fortsätt gärna med det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.