Ledig dag

Har producerat fyra saker idag i keramiken, två krukor och två släta fruktfat. Det gick som smort, men faten var ju rätt enkla så de gjorde jag snabbt. Har tänkt att jag ska ta lite kort under tillverkningen men idag glömde jag helt bort det. Vi väntade på att få nycklar till utställningslokalen, för de har bytt ut alla lås och till verkstaden fick jag redan i måndags. Skönt att vi fått låsen utbytta, jag tror det var en hel del nycklar på vift efter allt folk som varit där under åren. Sen väntade vi på att ljuset skulle släckas, för elen skulle stängas av en timme mitt på dagen, men det hände aldrig, så vi kunde jobba vidare.

Dans ikväll och det är ju så roligt, men jobbigt också. Jag hade så ont i ryggen att jag fick gå ifrån och krumma ryggen några minuter flera gånger. Det är så skönt att motionsdansen och danskursen är två kvällar och inte efter varann samma kväll. Jag är ju hemma redan före åtta nu. Och Lussekatt ligger lojt på sängen och ser när jag kommer, skuttar ner, stryker sig på mina ben och luktar om jag träffat andra djur – och det är så mysigt!

Anmaja

2 comments
  1. Vilka underbart söta katter på bilden. Är det du som har tillverkat dem? Jag har läst hela dagen, en spännande bok av Nora Roberts och jag har tre till hemlånade av samma författarinna. Yippeee!

  2. Dorinda – Ja de är gulliga katterna, men de är i trä, ca 10-12 cm höga och jag har köpt dem. Jag tror innan Lussekatt kom till mig. Jag var så kattgalen så jag såg katter överallt och önskade mig en egen. Och så kom den här lille ulltufsen som just sitter i mitt knä och det är svårt att skriva…
    Kul att hitta en bra författare som har skrivit många böcker!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.