Citat

Jag läste en så bra text i bloggen ”FETT BRA MAT – Bättre brödlös än rådlös”,,

Jag citerar:

En fråga av vikt – den 12 januari 2008
,
,
Ett av mina mål med LCHF är att gå ner i vikt.

Min viktminskning går som på räls. Men det är inte direkt X2000 som trafikerar, snarare ett mjölktåg från 20-talet. Det tuffar på, sakta men säkert, för det mesta framåt även om det stannar ofta. Men jag mår så oförskämt bra med LCHF så jag passar helt enkelt på att bara njuta av resan, tittar ut genom fönstret och tänker att så småningom kommer jag väl fram till resmålet; att jag har så trevligt medan jag reser är ju faktiskt ganska förnämligt dessutom. Jag önskar alla andra lycka till på era resor också. Och kom ihåg det Karin Boye en gång så klokt diktade:

”Nog finns det mål och mening i vår färd – men det är vägen som är mödan värd.”
,
Anmaja


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.