Ledig dag


Detta fat blev djädrigt snyggt, men sprucket och skrovligt på fel ställe – jag slängde det i golvet och sopade upp skärvorna! Ingen idé att samla på sånt som inte blir bra…

Onsdag, alltid ledig dag. Skönt att jobba två, ledig en, jobba två, ledig två och så rullar det på. Ska snart fixa min äggfrukost och göra en liten matsäck till lunch att äta i verkstan. Det blir fysta hallon och yoghurt och en knäckemacka med ost. Ska nog göra ett flätat svart fat idag… Sånt som Jonasson och AnneLi fick före jul. Jag har svart lera med rätt mycket chamott i och tror att det kan bli bra.

Ja sen blir det hem och vila/stretcha och äta middag. Köket bjuder på lax i gräddsås och mycket grönsaker till idag. Till kvällen blir det danskurs och det är så skönt att känna att inte hela kvällen går åt till det nu när det är två kurstillfällen, måndag och onsdag. Förut var det två tillfällen samma kväll och det blev rätt jobbigt för kroppen.

Anmaja

2 comments
  1. Hej, vad tråkigt att fatet gick sönder. Det ser ju så vackert ut på bilden. Men Du kan säkert göra ett nytt som klarar sig.

  2. wenona – Ja det är trist att saker inte blir som jag tänkt, men det är skönt att också verkligen kunna göra sig av med sekunda grejer.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.