Grönt tema


Squash är gott

Idag ska jag passa V en liten stund när hans mamma A jobbar och pappa H spelar squash. Sen ska jag låna deras bil och hämta A vid jobbet och så ska vi till M och få veta mer om Aloe vera. Det ska ju vara nyttigt och bra. Jag har i och för sig inte använt något innan, har bara en växt i fönstret som växer och frodas. Så det ska bli intressant att höra om det finns något jag kanske kan jag lägga en del av min futtiga löneökning på?


Aloe veran är vacker

Hörde om en som blev av med sin värk efter att ha intagit Aloe vera. Det vore ju nästan för bra för att vara sant om det skulle hjälpa för min värk? Jag visste inte ens att det fanns för invärtes, jag trodde bara det var olika smörjor. Min gamla väninna N i Nynäshamn sålde Aloe vera-produkter förut, undrar om hon gör det fortfarande eller bara håller på med sin Loppis numer? Förresten borde jag ringa henne…

Anmaja

3 comments
  1. Vilka fina och gröna bilder Du har idag. Vackert med Aloe veran där. Ja, det är nog så, det finns många olika växter som kan hjälpa och lindra för olika saker på oss människor.

  2. Nu har jag läst ikapp lite och kan bara beundra dig för din fina blogg! Vilka vackra bilder! Hoppas vi ses snart! berit

  3. Vackra gröna bilder möts man av idag. Hoppas du kan hitta nån aloe-produkt som hjälper dig. Jag använder alltid aloe-gel mot mina värmeutslag på sommaren. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.