Idétorka


Vattenspegling i den lilla dammen på väg hem genom Stensbergshemmets trädgård…

Idag har jag idétorka… Och ett nytt bildspel kan ju bli lite tjatigt igen. Men jag kan visa några foton jag tagit i vinter. Ja om man nu kan kalla detta för vinter. Snö har vi väl inte haft sen i slutet av oktober då den första kom och låg nån dag. Inte ens en liten minusgrad för mycket har vi haft. Det är jobbigt när vintern är så varm eftersom jag ändå går med vinterkläder, kommer till jobbet och är svett efter den korta promenaden. Inte kul.


Samma foto upp-och-ner och redigerat i PhotoShop – rätt häftigt tycker jag.

Jag har tänkt att ta en extrasväng på väg hem efter jobbet varje dag, max en halvtimmespromenad om jag orkar innan jag kommer hem och kan stretcha, vila och äta lunch… Jag tror det är lättare att gå direkt på hemväg i stället för att gå hem och sen iväg. Det blir motigare. Ska se till att jag har en bra bok att lyssna på, jag har två på gång, men ingen är bra så jag ska delita dem från mobilen och mp3:n och leta upp något spännande. Då kan jag nästan glömma bort hur tråkigt det är att promenera!


Lite mer av ”min”damm…

Anmaja

4 comments
  1. Oj, vilken jättefin bild den med vattenspeglingen i dammen. Dom andra två bilderna kan jag inte se nu. Hm..det är bara ett X där.

  2. samma här, något har gått snett i överföringen av bilderna. men den som syns är helt underbar!

  3. wenona och berit – Så tråkigt att inte bilderna syns. Testa att högerklicka där bilden ska vara och välj ”Visa bild” – då kan den med lite tur dyka upp. Alla tre bilderna är från dammen och med spegling av träden…
    Anmaja

  4. EXTRA-tillägg! Idag när jag gick in på sidan var bilderna borta för mig också, så nu har jag lagt in dem igen och hoppas att det funkar!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.