Bilder

På flera ställen, även här i bloggens högermeny, har bilderna försvunnit. Varför är det på detta viset? Blir sur när det inte funkar som det ska! Hoppas de kommer tillbaka. Bilden här över hoppas jag ska ligga kvar. Den har jag plåtat genom ett kalejdroskopliknande rör med fasetterat glas i ena änden. Det är Maritas tavla som jag vann i ArtAttack för nåt år sen. Blev rätt häftigt så här?

Anmaja

8 comments
 1. Fin bild. Hoppas dina andra bilder kommer tillbaka då.
  Önskar Dig en trevlig helg.

 2. wenona – Jag ser att de är borta idag också och jag förstår inte vart de tagit vägen, att båda försvann samtidigt, konstigt.
  Önskar en trevlig helg för Dej också.
  Anmaja

 3. Abstrakt (för det är det väl eller är det jag som behöver nya glasögon?) konst.

  Med andra ord, vad föreställer konstverket?

 4. Okej, med en liten uppdatering av sidan får jag fram texten till bilden. Men min fråga kvarstår.

 5. GRATTIS Andreas på Din födelsedag idag! 29, inte långt till 30!!!
  Konstverket föreställer en kvinna som cyklar bort från målaren och man ser bara rakt bakifrån. Jag har plåtat bara hennes rödrufsiga hår, nacke och en bit ner på ryggen, en bit av den röda klänningen och hon har en tatuering som ett hjärta.
  Anmaja

 6. Tänk att det alltid ska vara nåt som klatrar. Hoppas du haft en bra helg i alla fall!

 7. Det är så proffigt upplagt…du är verkligen duktig Anmaja!
  En go tjej som delar med dig är du också!

  Den tacksamma nybörjaren i Förslöv!

 8. Annica – Jo tack, helgen har varit bra! 😉

  Yngvor – Tack, hör bara av Dej om det är något nytt litet problem! 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.