Månen är full igen

Månen är full i natt igen eller så var den det igår natt. Jag brukar sova så djäkla dåligt de nätterna, men natten som var sov jag hyfsat. Så jag får se hur det blir nu när jag snart ska hoppa i säng… Inte alla tror på det här med månens dragningskraft och hur vi blir påverkade. Jag tror att det är så och minns när jag jobbade på Små-land på nätterna och vissa nätter märkte vi hur barnen var ”stökigare”och skrek mer och när vi tittade ut såg vi den stora gula månen glo ner på oss, lite småskrattande…

Anmaja

3 comments
  1. Jaa du– Jag låg vaken igår natt och hade tidigare på kvällen sett att månen var full och lyste som ett guldmynt på himlen. Nog tror jag på månens inflytande. Jag har fortfarande problem med bakgrunden i din blogg som är nåt mitt emellan mörkbrunt och svart. Texten var röd idag men jag kunde läsa den när jag markerade den. Nu har jag glömt att titta på den i IE. Det får bli imorgon. Kram och suss gott!

  2. Nu är jag inne igen men har bytt webläsare till IE och nu är bakgrunden beige som jag vill ha den. Märkligt. Hej hopp!

  3. Dorinda – Själv har jag sovit som en björn i ide i natt… Somnade vid 23 och vaknade halv åtta. Känner mig rätt utsövd med 8,5 timmars sömn!
    Bra att det är fler som också tror på månens kraft. 😉
    Mindre bra att min blogg inte syns rätt i Firefox. Dessvärre kan jag nog själv inte göra nåt åt det.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.