Soffpotatis

soffpotatis... (foto: SVT Bild/Pressens bild montage: SVT)
Soffpotatis från SVT:s sida

Jag känner mig inte som en soffpotatis längre. Jag tycker att jag var så himmelens trött före jul och orkade inget. Nu har jag ju ändrat min kost lite, med betoning på lite, men jag har även börjat med ”blåbärstabletter”. Såna där man kan beställa och bara betala portot för har jag testat på en vecka och minsann tror jag inte att jag blev lite piggare? Har haft något med nypon tidigare och kanske är det bidragande orsak till min nyvunna ork. Eller så är det tanken på att motionsdansen börjar i kväll? Kan vara att solen har skinit tre dagar i sträck också?

Anmaja

3 comments
  1. Det kan ju mycket väl vara tanken på motionsdansen. Och iallafall att solen har skinit. Det ger en massor med ny energi nu mitt i vintern.
    Önskar Dig en fin vecka.

  2. Här en hälsning från en tvättäkta soffpotatis som inte känner sig pigg alls. Jag kan inte låta bli att undra varför du kör med svart bakgrund i din blogg nu!! Med vissa färger på texten blir det helt oläsligt. Du kanske inte alls har en svart bakgrund? Det är kanske bara nåt fel på nån inställning? Eller för att jag har Firefox..? Jag funderar vidare….

  3. Wenona och Dorinda – Tack för era kommentarer. Det var jätteskönt att dansa igen och jag kör inte med nån annan bakgrund än den jag alltid har haft. Jag ändrade för ett par år sen, januarit 2006 ungefär… Jo det är ju svart eller riktigt mörkt brun som bakgrund, men det ligger ju den vanliga gamla bege remsan där text och bilder är och så har jag ju hösttema där uppe. Det kör jag med året om. 😉 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.