LCHF

Från Smör.sidan

Har läst doktor Annika Dahlqvists blogg lite från och till, likaså har jag varit inne och kollat Chakula och några andra bloggar som handlar om just LCHF som betyder LowCarb-High-Fat/lågkolhydrat-högfett-kost. Jag tror detta är modellen för mig och tänker testa så smått. Inte slaviskt, vilket innebär att inte utesluta potatis helt och äta ris och pasta när jag blir bjuden. Mitt nya liv som innebar att jag lovat att vara snällare mot mig och min kropp började i torsdags, just den dag de gick ut i nyheterna med att denna ”metod”är godkänd från Socialstyrelsen för bla diabetiker. En del kallar metoden felaktigt för GI, men vad jag förstår ska de inte sammanblandas. Jag ser det som ett tecken att dagarna sammanföll! *L*

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.