Bildspel

Ett litet bildspel jag gjorde för ett tag sen, men inte lyckades få in här i bloggen då. Nu med lite envishet så gick det bra. Att det ska vara så dj*kla svårt med engelska, det är omöjlig att lära mig det. Trodde ett tag att jag var ”dum i huvet”, men varför har jag kunnat lära mig allt på alla de datakurser jag gått? Säg det… Har det att göra med min lilla hörselnedsättning på höger öra? Ja det tål att tänka på, men det är en annan historia som jag kanske återkommer med… *L*

Anmaja

2 comments
  1. Hej.
    Vilket fint bildspel. Det var ju jättefint måste jag få säja.
    Ja, det kan vara lite svårt med engelska ibland tycker jag också. Kanske speciellt när det är med datorer.

  2. Wenona – Tack, ja det blev väl inte så tokigt, bara lite långt. Jag skulle ta bort de sista bilderna men kunde inte…
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.