Att hålla tummarna


Tummen hittad här!

Att hålla tummarna samtidigt som att skriva med tangenterna är nästan omöjligt, men jag har lovat svärdottern att hålla tummarna hela dagen… Hon har en tenta i Svenska som innefattade ja gu´ vet vad. För att kunna hålla tummarna får man skriva med knogarna. Testa, det är inte lätt, för att inte säga helt omöjligt. Så jag fuskar lite måste jag erkänna. Jag hoppas att det gått bra i alla fall? Tänk om jag med mitt svek gör så att hon missar nåt?

Anmaja

2 comments
  1. Det går nog bra ska Du se. Och nu är hon säkert klar med tentan så att Du tryggt kan skriva med fingrarna igen.
    Önskar Dig en trevlig kväll och helg.

  2. Wenona – Jo nu är det klart så nu är ordningen återställd. 🙂
    Önskar Dej en trevlig lördag och att Du inte blåser bort.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.