Vinlotteri igen

En liten uppmaning bara: Jag hoppas alla håller tummarna för att jag vinner vin i kväll! Jag ska till Annika på vinlotteri och jag har inte varit med på flera gånger känns det som så jag ser verkligen fram mot detta. Men HåLL TUMMARNA TACK! Rapport om hur många jag vann kommer senare…

Anmaja

2 comments
  1. Hej! Du skrev kommentarer på min blogg och det är väl inte mer än rätt att jag svarar. Fin blogg du har! Jag har kollat runt en del och ser att vi har en del gemensamt. Ganska jämngamla och med konstnärliga intressen t.ex.
    Att göra bildspel som det som handlade om Viskan är enkelt. Jag använder Microsoft PhotoStory 3 som är gratis. Man bara lägger in alla bilder på en gång, justerar övergångseffekter och annat som går att ställa in. Sen exporterar man det som en filmfil. Jag använder bloggverktyget Blogger och där finns en funktion som gör att man bara klckar på en ikon, laddar upp filmfilen och efter en stund så finns den där. Men – PhotoStory är alltså lösningen, ett enkelt och bra gratis program.

    Sköt om dig!

  2. Henry – Tack, det var roligt att höra! Ja jag förstod att vi kanske var i samma ålder och hade likvärdiga intressen. Jag har bara tittat på Dina vackra bilder i Januari men ska fortsätta bakåt i Din blogg i morgon är jag är lite piggare. Microsoft PhotoStory 3 ska jag testa, tack för tipset. Jag har försökt mig på sånt där i olika utländska program men inte lyckats. Men vad jag förstår är deta på svenska, jag ska kolla upp detta i morgon när jag kommer från min verkstad. Ska göra en kruka där först.
    Ha det bra!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.