Tjugondedag Knut


Varför måste animerade bilder ”gå så fort”och vara så stirriga?

Bara en dag till och sen kan jag kasta tomtarna i lådan och ta bort tallriset, nej visst jag hade silvergranris i år, och så ska jag damma av och snygga till… Det blir alltså på söndag.

Jag har en känsla av att grannarna sneglar på varann. Adventsstjärnor och dito stakar får inte ställas fram förrän TIDIGAST lördagskvällen innan första advent. Och skulle de åka fram redan fredagen så får man INTE tända dem förrän SENT lördag kväll så att man vaknar till det varmgula ljus, som blir i bla gulorange papperstärnor, på den rätta dagen.

Och sen är det lika fast omvänt när allt ska bort. Gu´nåde om nån plockar bort innan den 13 januari! Då ska det EGENTLIGEN vara julgransplundring, men okej, jag kan fixa nåt gott att fika och raska ner allt själv i år också. Men datumen ska man vara noga med. *L*

Anmaja

1 comment
  1. Hej Anna Jag kommer gärna och raskar ut julen hos dig med en fika ….och godispåse…….fnissar och *LER*
    vi ses väl i morgon på träningsdansen.
    Snart hem jag gå – kram och hej då fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.