Krysset


Här fanns en kul bild om Krysset…

Det är för dyrt att vara med på MP bara för att lösa Krysset tillsammans med likasinnade på lördagsförmiddagarna… Men det är en trevlig tradition jag skaffat mig. är jag inte VIP där så kan jag ändå vara med, men inte skriva nåt… Hur kul är det att bli kallad ”ubåt”som de säger när man är med utan att betala?

Jag funderar på om detta skulle gå att göra även på SK, att lösa tillsammans i chatten exempelvis? Om det finns intresse? Nu vet jag inte hur många SK-are som läser min blogg här, men det finns nog en o annan va? Idén vore väl inte dum, kanske värt att slänga ut frågan i Snabbsnack? Men kom ihåg att det var jag som kläckte idén – om Du hinner före mig! *L*

Anmaja

2 comments
  1. Jaha ja Nu blev det en massa förkortningar som i alla fall inte jag vet vad det är, MP och SK. Kan det vara militärpolisen, megapixlar, mediaprogram …..???och vaddå kostar?
    SK = svensk ko, stulen katt, skattade kronor…….?
    VIP vet jag i alla fall vad det är tror jag, kan det vara Viktig Impotent Pascha……hahaha, den var bra eller hur? Fast det stämmer ju inte på dig så då måste det var fel …….*LER* Fast du kanske medvetet skrev dem för att i alla fall inte jag kunde låta bli att kommentera detta….hihhi
    Snart jag hem vill gå – kram och hej då fr emM

  2. Monika – Det är vedertagna förkortningar. 🙂 MP är Mötesplatsen och SK är Seniorkontakten.
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.