Frukost!

Bildspelet har jag hittat här!
,
Brukar läsa Pavones blogg och hon har alltid så fina bildspel av sina foton. Jag försökte att göra ett sånt också men det blev fel när jag var klar och koden funkade inte. Nu har jag frågat om jag får ”låna”hennes bildspel på denna läckra frukost – och det var helt okej. Tackar och bockar!
,
Jag har läst både Doktor Dahlqvists blogg och Feta lögner och ska nog börja med ovanstående frukost i ”mitt nya liv”som jag tänkte börja torsdag den 17 januari. Jess, så får det bli. ägg, smör och bacon!
,
Anmaja
3 comments
 1. Ingen kommentar om den flottiga frukosten som jag lockas att tillaga och förvåna min kropp med? Men jag undrar om jag ska nöja mig med att steka bacon i sitt eget fett, ser lite väl mycket ut där…
  Anmaja

 2. Den där dieten har jag prövat i flera omgångar. Först för att bli av med sötsuget vilket fungerade (att bli av med menar jag) Men sen att äta så mycket fett och kött och sånt: min mage sa ifrån på det allvarligaste. Men din är kanske mer av plåtsort?
  Men försök du! Själv har jag helt gått över till motion på Arena Rehab vid Globen. Var där alldeles nyss och känner mig superduktig. En härlig känsla! Kram på dig, hör av dig om du vill träffas i storstan!

 3. berit – Ja sötsuget är ett dj*kelskap. Vill också bli av med Det. Du har inte fått tillbaka det iom att Du slutade med ”den feta maten”? Du är jätteduktig som orkar gå och träna, men jag har ju min dans två kvällar i veckan förstås…
  Klart jag vill att vi träffas – en lunch nån stans kanske?
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.